2013. november 13., szerda

Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyek

Tudom, hogy ez a felület itt a Zalán mindennapjairól szól, de olyan boldog és büszke vagyok, hogy mindenképpen le szeretném írni, maradjon meg az utókornak. :) 

Korábbi bejegyzésben írtam, hogy a Tomi 5 tantárgyból készül OKTV-re. Tegnap írták a 2.-at, angol nyelvből. Ezen a versenyen a 11. és 12. évfolyam vesz részt, az iskola legjobbjai. 
Összesen 18 fő nevezett angol nyelvből, akik legtöbben faktosok is. (Tomi már nem tudta felvenni az angolt pedig szerette volna, de időben nem volt összeegyeztethető a többivel. Matek, info és fizika faktos.) 
A határtalan örömöm tárgya pedig az, hogy a 18 fő közül EGYEDÜL A TOMI JUTOTT TOVÁBB!!!! :)  Egyedül Ő érte el azt a pontszámot, amivel mehet a következő fordulóra. Megelőzve azokat, akik szintén jók angolból és emelt óraszámban tanulják azt.

Hátra van még a nagy reménységű matematika és informatika. Csütörtökön pedig 5 órás fizika verseny előtt áll. 

Azt mondta neki egyik tanára, hogy 5 országos versenyre csak beülni lehet, felkészülni nem... Ezért is tölt el hatalmas büszkeséggel, hogy olyan tantárgyakban is jeleskedik, amelyben nem számítottunk ekkora sikerre.
Ő úgy gondolta, hogy a matek és az info a fontos, a többit pedig megpóbálja... nem veszít vele semmit, megméretteti  magát.

Jó ötlet volt kisfiam! GRATULÁLUNK!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése