2015. október 10., szombat

Az első felmérő :)

Matematikából elérkezett az első felmérő dolgozat megírásának az ideje...Ismét egy mérföldkő, egy ELSŐ dolog az ő kis életében, amelyekből az utóbbi pár hétre elég sok jutott. Ismerkedik az Ő kis lelke a világ nagy dolgaival. :) Egy kicsit féltem ettől, de hát, ez az élet sora, rendje. 

Visszatérve a felmérőre... Nagyon-nagyon büszke és boldog vagyok, mert ez a bizonyos ELSŐ felmérő, 100%-os lett, aranypontot kapott érte. Büszke magára, örül a sikerének. Továbbra is nagyon szeret suliba járni, 
Amikor megkérdeztem Tőle, hogy miért, ezt a választ kaptam: -Mert sokat vagyunk kint az udvaron ebéd után és mert jó fiúnak tartanak. :) Valóban jól viselkedhet, mert  6 hete, hogy suliba járnak és egyetlen egy szomorú feje sincs, pedig nagyon hamar kiosztásra kerül 1-1 db. 
A szeptember havi magatartás és szorgalom "jegye" példás.
Biztosan fog ez változni, ha megszokik, beilleszkedik és összekovácsolódik az osztály, de legalább a kezdet jónak mondható.







Aranyos reggelente, az alábbi képeken látható, hogy még nem kezdődött el az óra, de a Viktorral már a tankönyvet nézegetik. Mindig érdekli, hogy mit fognak tanulni, itthon is mindig előre szokott lapozni a könyvben.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése