2014. október 31., péntek

6. szülinap


6 éves lett az én "kisbabám".... :)  21,8 kg és 114 cm.

Az eddigiekhez képest rendhagyó módon ünnepeltük.... két napon... :)

Szombaton és vasárnap. Első napon a Hugiék és a Piroskáék köszöntötték fél. Délután 3 körül vártuk a vendégeket, mert a Málna még alszik délután és az ébredése utáni időpont a legoptimálisabb. A Mami az idén nem tartott velünk, betegségre, gyengeségre hivatkozva. 
Vasárnapra ebédet szerveztem, az Öcsémék és a Keresztszülei kaptak meghívást, de a Tibiék egy óra körül lemondták. Azért szerveztem két napra, mert kicsi a lakásunk és egyszerre nem fértünk volna el, de ha tudtam volna, hogy 5 ember sem lesz jelen, akkor akár egy napon is lehetett volna. :)

Mindkét nap volt torta, szombaton egy madagaszkár pingvinje formában eszterházi torta, apának pedig egy szív formájú belga csokitorta. A Hugiéktól kapott egy kosárlabda alakú, epres-csokidarabos tortát. Vasárnap pedig egy Minecraftban ismeretes torta tökéletes mása, amely nagy sikert aratott a fiúknál. Íme képekben:










A Zalán nagyon jól érezte magát, nagyon boldog volt. A Nagyiéktól plüss Spongyabobot és Patrikot kapta, valamint egy spongyabobos étkészletet. A Hugiéktól egy Transformersből autóvá alakítható játékot, az Imiéktől pedig egy NERF szivacskilővő fegyvert. Mindegyiknek nagyon örült. Ímiék készültek, mert elhozták a saját fegyver készletüket is és hatalmas csatát rendeztünk. Egy kis ízelítő videó a hangulatról! :) 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése