2012. október 31., szerda

4. születésnap

Erre a szülinapra már együtt készültünk. Az utolsó hónapban már visszaszámoltunk. :) Megkérdeztem, hogy milyen tortát szeretne, kiket hívjunk meg, mi legyen a menü és milyen ajándékot szeretne. Mindenre volt válasza, elképzelése és nagyon izgatottan várta a napot.

Felsorolt mindenkit, akit valóban meg szerettünk volna hívni, labda tortára vágyott, levest, pörköltet, krumplit és husit menüsort választott. Az ajándék tekintetében pedig nem volt határozott elképzelése. :)

Az összejövetelt délután 3-ra terveztük, mert a Hugimék Málnája még alszik délután, így Ők nem tudnak korábban megjelenni. Zalán már évek óta nem alszik, ahogyan a Virág sem. A menü húsleves, csülkös pacal pörkölt főtt burgonya, valamint sült csirkecomb majonézes kukoricás, tojásos, burgonyasaláta volt. Sajnos a lakásunk kicsi, alig tudtam megoldani, hogy mindenkinek terítsek, sőt, meg sem tudtam oldani. Tavaly azért készítettem hidegtálakat, hogy svédasztalos jelleggel, mindeni szed és valahová leül elfogyasztani. :) 
A vendégeink szerint az ételek finomak voltak, de a kisfiam számára a fénypont mégiscsak a torta volt! Kapott egy labda tortát, eleget téve a kérésének, illetve egy meglepetés tortát is, amely Spongyabob volt. Nem is tudta eldönteni, hogy melyik tetszik neki jobban. :) 

Kapott egy Lego autó készletet, amely 5 autót tartalmaz. Majd kirakjuk együtt, biztosan nagyon fogja élvezni. Ami jelenleg a legnagyobb örömet okozza neki, a Keriéktől kapott fegyver. Nagyon-nagyon szereti a "tüsszölőket" mindene a fegyver. Hatalmas lelkesedéssel lövi ki a tárból a szivacs lövedékeket, eddig még csak hasonló sem volt neki. A nyáron a vízipisztolyokból teljes hadseregnyi volt, (kicsi, nagy, rövid hosszú) vízparton egész család tudott csatázni, mindenkinek jutott. Bent a lakásban pedig LEGO duplóból épített megszámlálhatatlanul sok "tüsszölőt", mindig büszkén mutatta meg őket, és kérdezte: -Hogy teszik a tüsszölőm? Épített kicsiket, nagyokat, hosszúkat, rövideket, egyszínűeket, többszínűeket. Így most nagyon-nagy örömet okozott neki egy "igazi" puska. 10 töltény fér bele, elemmel működik és sorozat lővésre is használható. Habszivacs a töltény, sérülést nem okoz vele. 
Kapott több kisautót is, azokat is nagyon szereti, napi szinten játszik velük. Most éppen szülinapi bulit tartanak az autók, a Villámnak van szülinapja és a többi autó vele "bulizik". Nagyon édes, ahogy játszik velük, a fantáziája pedig határtalan. Olyan történeteket talál ki, hogy csak lesünk. :) 

Jól érezték magunkat a gyermekek a gyermek szobában, buliztak, zenét hallgattak, táncoltak. Főleg a kicsik. Jól elválaszthatóan két korcsoportba tartoznak a gyermekeink. A kamaszok és a kicsik. Mindhármunknál van egy nagy gyermek, akik korban közel vannak egymáshoz és van egy kisgyermek, akik szintén egykorúak. A nagyok Barbi (13), Lili(15), Tomi(17), a kicsik Málna (1,5), Virág (3), Zalán (4). A nagyok nevetgéltek azon, ahogy kicsik táncolnak, játszanak. 

Kb.9 óra fél 10 körül mentek el az utolsó vendégek, Zalán legnagyobb sajnálatára. :) 

Olyan hihetetlen, hogy 4 éves, hiszen most született...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése